Aktuelt

Aktuelt

Kæmpe overraskelse for personalet

Billeder kommer

Torsdag d. 24. november troede personalet at der skulle holdes "Juledekodag" med forældrene. Men det blev en fuldstændig anderledes dag. Vi blev fuldstændig overrumplet for forældrene havde istedet planlagt en fest for personalet grundet den fine Kvalitetsblomst der var kommet efter sidste tilsyn.


I køkkenet var vi ellers klar med æbleskiver, men de måtte pakkes væk da forældrene kom bærende med flere forskellige kager og al juledekorationsmaterialet som stod klar på stuen, blev sat ud på legepladsen, for der skulle gøres plads til kagerne og senere gaver.

 

En kæmpe overraskelse hvor personalet stående ved siden af hinanden, fik gaver både til dem selv hver især fra forældrene,  men også til brug sammen, til vuggestuen og til børnehaven fra bestyrelsen samt sponsorer.


Aftenen blev sluttet med Pizza.


Sikke en dejlig dag. og for ikke at æbleskiverne og juledekorationsmaterialet skulle gå til spilde, var der hemmeligt blevet inviteret alle bedsteforældrene til at komme dagen efter, til endnu en hyggelig dag. Helt igennem en fantastisk overraskelse og et kæmpe klap på skulderen til os. TUSIND TAK


Sponsorer: Købmanden i Sennels, Sønderhå-Hørsted sparekasse, Bowl n'fun, BabySam, Rema, Munkens bageri. 

Tid til forældrene er også en af vores mærkesager

Som forælder er du en vigtig del af dit barns liv! Derfor har vi i Josva valgt at gøre nogle forældretiltag udover det normale i daginstitutioner. Tidligere har det været en fond der har støttet os økonomisk, i år er det staten.


Vi har valgt at give tid til dig, udfra devisen om, at har forældrene det godt, smitter det af på barnet.


Derfor har vi tid til uforpligtende samtaler, hvis der er noget du som forælder tumler med. I dit eget liv, eller i din families. Dette er muligt hver gang du finder Hanne på kontoret - er det ikke hende du ønsker at samtale med, kan der byttes med en anden personale.


Der er også fællesspisning en gang om måneden som barn, forældre og eventuelle søskende kan deltage i.    - se efter opslag på glasdøren i vindfanget.


Derudover har vi årligt både et ægteskabs/parkursus og et forældrekursus.Henover hele året arbejder vi med noget forskelligt, for at udvikle, øge nysgerrighed samt give ny viden til vores børn.

Hele tiden arbejder vi for at støtte og styrke børnene i deres udvikling i det daglige.

Vi følger børnenes spor, vi går foran, ved siden af og bagved barnet, alt afhængig af hvad barnet eller gruppen kalder på, for at nå deres nærmeste udviklingszone.