Aktuelt

Aktuelt

Næste fællesspisning bliver i forbindelse med vores årsmøde d. 25/4 kl 17-19,30


Der kommer seddel med hjem mht tilmelding

Sommerfest

Årets sommerfest foregår torsdag d. 20/6 

Tid til forældrene er også en af vores mærkesager

Som forælder er du en vigtig del af dit barns liv! Derfor har vi i Josva valgt at gøre nogle forældretiltag udover det normale i daginstitutioner. Tidligere har vi fået støtte til det, men det er så godt at vi har valgt at bibeholde det, men så at der er lidt symbolsk brugerbetaling på kursus og fællesspisning, så ikke der går penge fra børnene.


Vi har valgt at give tid til dig, udfra devisen om, at har forældrene det godt, smitter det af på barnet.


Derfor har vi tid til uforpligtende samtaler, hvis der er noget du som forælder tumler med. I dit eget liv, eller i din families. Dette er muligt hver gang du finder Hanne på kontoret - er det ikke hende/ham du ønsker at samtale med, kan der byttes med en anden personale.


Der er også fællesspisning en gang om måneden som barn, forældre og eventuelle søskende kan deltage i.    - se efter opslag på glasdøren i vindfanget.


Derudover har vi også jævnligt et ægteskabs/parkursus og et forældrekursus.Henover hele året arbejder vi med noget forskelligt, for at udvikle, øge nysgerrighed samt give ny viden til vores børn.

Hele tiden arbejder vi for at støtte og styrke børnene i deres udvikling i det daglige.

Vi følger børnenes spor, vi går foran, ved siden af og bagved barnet, alt afhængig af hvad barnet eller gruppen kalder på, for at nå deres nærmeste udviklingszone.


unsplash