Om

Velkommen til os

I 2003 mødtes en gruppe kristne forældre, der alle havde et ønske for deres børn; en børnehave hvor rammerne og pædagogikken skulle være præget af et kristent livssyn, med sjov, alvor og glæde, hvor hvert enkelt individ – uden undtagelse – skulle ses som enestående, værdifuldt og skabt af Gud.


Josva startede den 2. august 2004, med syv børn, en pædagog og en pædagogmedhjælper. Det voksede stille og roligt og er sidenhen udvidet med en vuggestue.


Vuggestue og børnehave kører på de samme præmisser som de kommunale institutioner, selvom vi er privatejet. Der er plads til ca. 20 børnehavebørn og 10 vuggestuebørn i huset på Hasselvej.

Det anderledes ved Josva

Og hvad er det så der gør denne vuggestue/børnehave anderledes end alle andre?


Jo det er, at det er tilladt barnet og de voksne at snakke om eller synge om Jesus. Vi vil ikke sidde og prædike for dit barn, men en naturlig snak om hvad der er rigtig og forkert, en sang eller en historie.


Ethvert barn både med og uden kristne forældre har spørgsmål om Gud liggende i sig – prøv selv at lytte efter.


Vi ønsker at have en vuggestue/børnehave hvor der er sjovt og godt at være.


Så ønsker vi at børnene skal lære at tale pænt til og om hinanden, at de skal passe godt på sig selv og hinanden, naturen og de ting omkring dem, at de må se udfordringerne frem for begrænsningerne, og dér må vi være gode forbilleder hele vejen igennem.


Vi ønsker at de skal omsluttes med kærlighed, tryghed og åbne arme, at lade dem vide hvor vigtige og værdifulde de er, hver eneste en af dem.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend